Bud i Sollentuna

bud

Dina bud levereras snabbt ifrån Sollentuna. Dina paket är alltid levererade från dörr till dörr och du kan tryggt och säkert förlita dig på att dem kommer oskadda och i tid. Våra bud i Sollentuna levererar till hela Stockholm och hämtar snabbt ditt bud i Sollentuna.

Det är vanligt att man tror att det är dyrt skicka föremål med från dörr till dörr, men det behöver det inte vara. Med oss skickar du dina paket billigt och har som fördelen att dina paket åker utan mellanhänder. Transporten sker snabbt och enkelt direkt till önskad adress.

Med en stor variation av olika bilar kan vi skicka ditt paket oavsett storlek. Vi har allt ifrån mindre skåpbilar till c-lastbilar som rymmer upp till 18 europallar.

Vi kan även erbjuda varubud i form av gåvogram, detta är exempelvis blommogram, presentogram, chokladogram m.m.

För att kontakta oss, begäran av offert och beställning av bud, maila bara genom formuläret nedan och skriv mellan vilka adresser du önskar att ditt godset skall skickas, storleken på paketet, när upphämtning respektive leverans skall ske och telefonnummer så ringer vi på Barkarbystadens Åkeri upp så snabbt som möjligt.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar gällande våra bud, priser eller en övrig fråga, tveka då inte att höra av er. Vi svarar vanligtvis inom en arbetsdag. Ser fram emot att höra ifrån er.