Mattransport i Hässelby-Vällingby

Vi tillhandahåller mattransport i Hässelby-Vällingby mellan exempelvis skolor, dagis eller restauranger. Detta görs med ett starkt fokus på hygien, transport säkerhet så väl som servicemedvetenhet. Våran mattransport i Hässelby-Vällingby har ett stort fokus på att hålla planerade tider samt att alltid bemöta våra kunder väl. De lastbilar som används för transporten av mat är i gott skick och hålls ytterst rena så risken för förorening minimeras.mat-transport

Mat som transporteras kommer att omhändertas på ett varsamt och försiktigt vis. Vår personal har en stor medvetenhet för det ansvar som kommer med hanteringen av matvaror. Varorna kommer att vara fastgjorda i lastbilen så ingen möjlighet för skada kan komma att uppstå.

Lastbilarna vi använder oss för transporten av matvaror är utrustade med kylaggregat så maten hålls färsk och kyld. Dessa kylaggregat är av god modell och så som all vår utrustning, ser vi till att även de funkar.

Det som önskas av våra kunder gör vi vårt yttersta för att uppnå. Vi håller vår nivå av service hög och hoppas alltid att kunna gå kundens förväntningar till mötes.

Priset för dessa tjänster är inte heller högt vilket kan antas med den standard som vi tillhandahåller. Vår förhoppning är alltid att våra kunder ska vara nöjd och till det hör att tjänsterna som vi tillhandahåller är prisvärda. Våra tjänster är billiga men inte på bekostnad av hur våra uppgifter utförs, därför är vi det självklara valet då det gäller mattransport i Hässelby-Vällingby. 

För att kontakta oss, begäran av offert och beställning av mattransport, maila bara genom formuläret nedan och skriv mellan vilka adresser du önskar att ditt godset skall skickas, storleken på paketet, när upphämtning respektive leverans skall ske och telefonnummer så ringer vi på Barkarbystadens Åkeri upp så snabbt som möjligt.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar gällande våra mat-transporter, priser eller en övrig fråga, tveka då inte att höra av er. Vi svarar vanligtvis inom en arbetsdag. Ser fram emot att höra ifrån er.