Kyltransport Bålsta

kyltransportKyltransport Bålsta. Barkarbystadens åkeri tillhandahåller tjänster inom transport av olika typer av kylvaror i Bålsta. Detta gör vi med våra lastbilar utrustade med kylaggregat och isolering. Våran kyltransport har ett stort fokus på att hålla planerade tider samt att alltid bemöta våra kunder väl. Vi förstår även vårt ansvar i att hålla våra fordon samt transport-varan prydlig och under god hygien.

Kylvaror som transporteras med vår kyltransport kommer att omhändertas på ett varsamt och varligt vis. Vår personal har en stor medvetenhet för det ansvar som kommer med hanteringen av kylvaror. Varorna kommer att vara fastgjorda i lastbilen så ingen möjlighet för skada kan komma att uppstå.

Lastbilarna vi använder oss för transporten av kylvaror är utrustade med kylaggregat så att varorna hålls nedkylda under hela transporten. Dessa kylaggregat är av god modell och så som all vår utrustning, ser vi till att även de funkar väl för din kyltransport från Bålsta.

Det som önskas av våra kunder gör vi vårt yttersta för att uppnå. Vi håller vår nivå av service hög och hoppas alltid att kunna gå kundens förväntningar till mötes.

Dessa tjänster är inte heller högt prissatta vilket kan förväntas med den standard som vi tillhandahåller. Vår förhoppning är alltid att våra kunder ska vara nöjd och till det hör att tjänsterna som vi tillhandahåller är prisvärda. Våra tjänster är billiga men inte på bekostnad av hur våra uppgifter utförs. Vi erbjuder våra tjänster i hela Bålsta.

För att kontakta oss, begäran av offert och beställning av mat transport, maila bara genom formuläret nedan och skriv mellan vilka adresser du önskar att ditt godset skall skickas, storleken på paketet, när upphämtning respektive leverans skall ske och telefonnummer så ringer vi på Barkarbystadens Åkeri upp så snabbt som möjligt. Annars kan du ringa på numret som står under kontakt-fliken.

Kontakta oss

Om du har några frågor gällande vår kyltransport i Bålsta, tveka inte att höra av dig.